top of page

Asbestsanering på Sjælland

Professionel håndtering af sundheds- og miljøskadelige stoffer

Vi har mange års erfaring med asbest- og miljøsanering

Sundhedsskadeligt materiale

Asbest er et sundhedsskadeligt byggemateriale, der i dag er forbudt at anvende. Materialet asbest blev tidligere brugt til isolering og brandsikring, indtil det ad flere omgange blev forbudt i 1970’erne og 1980’erne. Asbest findes stadig i mange forskellige byggematerialer, herunder beton, lofter, isolering, tag, facader og visse former for gulvbelægning. Det vil sige, at asbest desværre er at finde i rigtig mange bygninger i Danmark.

Specialister i asbestsanering

Vi har specialiseret os i at fjerne alle former for asbest og miljøskadelige stoffer og sørger for, at alle sundhedsskadelige stoffer og materialer først frasorteres, håndteres og bortskaffes korrekt i henhold til gældende regler herom. 

Asbestose

En af de sundhedsskadelige konsekvenser ved asbest er udviklingen af asbestose (stenlunger), som er en kronisk sygdom forårsaget af at indånde støvet fra asbest, og en af årsagerne til at asbest ikke længere er lovligt at anvende i Danmark. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

I er mere end velkommen til at henvende jer til os for at høre om vores løsninger. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på alle nedrivningsopgaver på hele Sjælland, uanset om du har købt en grund, hvor huset skal fjernes, eller om du som erhvervsdrivende skal have fjernet en fabrik.

 

Ring til os på 32 95 15 04 eller send os en mail på post@hermanolsen.dk

bottom of page