top of page

Nedbrydning af professionelle  

Det kræver eksperter at udføre partielle nedbrydninger

Nedbrydning af bygninger kan være særdeles komplicerede operationer. Det sværeste er de partielle nedbrydninger, hvor bygningen skal bestå, men dele af bygningen skal nedbrydes. Her er det naturligvis vigtigt, at de bærende vægge og konstruktioner bevares intakte.

Stål og jern

Ved partielle nedrivninger er en betragtelig del af arbejdet skærearbejde. Vi foretager nedbrydninger af stål- og jernkonstruktioner. Det foretages med specialværktøj og kræver særlige kompetencer.

 

Herman Olsen er specialiseret i nedbrydning af elevatorer og rulletrapper, som typisk skal fjernes i butikscentre og lignende i forbindelse med renovering. Det kræver specielle kompetencer, som kun få nedrivningsfirmaer har. Derfor er vores kompetencer efterspurgt på hele Sjælland.

 

Vi har bl.a. gennemført partielle nedrivninger og nedbrydning af jern på forskellige steder som Frederiksberg Centret, Statsministeriet og Scala på Axeltorv. Se vores øvrige projekter her.

 

Hos Herman Olsen & Co. anser vi desuden ikke en nedbrydnings- eller nedrivningsopgave som udført, før den er håndteret miljømæssigt forsvarligt, affaldet fjernet og der er ryddet op på byggepladsen

Siloer og skorstene

Vi har stor erfaring med nedrivninger af siloer og skorstene. Der findes mange gamle industriskorstene, som ikke er i brug længere. En industriskorsten har en sådan længde, at det er vigtigt, at nedrivning sker kontrolleret, så man ikke skader omkringliggende bygninger eller arealer. 

Prisen på skrot

I forbindelse med en nedbrydningsopgave beregner vi altid prisen på det bortskaffede jern og metal, dog svinger prisen på jern og metal svinger en del, så vi kan ikke give en fast pris. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

I er mere end velkommen til at henvende jer til os for at høre om vores løsninger. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på alle nedrivningsopgaver på hele Sjælland, uanset om du har købt en grund, hvor huset skal fjernes, eller om du som erhvervsdrivende skal have fjernet en fabrik.

 

Ring til os på 32 95 15 04 eller send os en mail på post@hermanolsen.dk

bottom of page