top of page

Miljøsanering på Sjælland

Professionel håndtering af sundheds- og miljøskadelige stoffer

Vi har mange års erfaring med miljøsanering og særlig ekspertise i håndtering af asbest

Effektiv service

Vi udfører miljøsanering på hele Sjælland, og vores fokus er at arbejde så grundigt med nedrivning og demontage, så alle miljøudfordringer bliver håndteret på tilfredsstillende vis, samtidig med at tidsplanen overholdes. Vi har særlig ekspertise i håndtering af asbest.

Miljørisici

Langt op i 70’erne og 80’erne benyttede man i byggeriet særdeles miljøskadelige stoffer som PCB, asbest, bly og kviksølv. Asbest blev fx i høj grad benyttet til isolering. Da man fandt ud af, hvor farligt materialet er, blev det forbudt, men stofferne findes stadig i vægge og lofter i bygninger fra den tid. Det er lovligt at have asbestholdige materialer, så længe det er forsvarligt indlejret eller indkapslet. Når man går i gang med en nedrivningsopgave, er det ekstremt vigtigt at kunne lokalisere og håndtere disse stoffer på en sikker måde.

Undgå forsinkelser

Det er bygherrens ansvar at håndtere forurenet affald. Hvis forureningen først opdages undervejs i processen, kan det forsinke byggeprocessen ganske betydeligt. Det er derfor vigtigt at undersøge omfanget af forurening, inden et byggeprojekt planlægges. Som bekendt kan unødige forsinkelser koste dyrt. Bygherren kan med fordel få foretaget en risikovurdering. Jo tidligere i processen, bygherren får overblik over eventuelle forureningsproblemer, jo større sikkerhed kan der lægges ind i resten af projekteringen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

I er mere end velkommen til at henvende jer til os for at høre om vores løsninger. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på alle nedrivningsopgaver på hele Sjælland, uanset om du har købt en grund, hvor huset skal fjernes, eller om du som erhvervsdrivende skal have fjernet en fabrik.

 

Ring til os på 32 95 15 04 eller send os en mail på post@hermanolsen.dk

bottom of page